Skābenes bez sāls ziemai

5 1

Sastāvdaļas

  • Skābenes
  • Ūdens
  • Burciņas
  • Katliņš

Pagatavošana

60 min.
  1. Nedaudz sagrieztas, tīras skābenes saspiež burciņā.
  2. Burku liek katlā ar ūdeni un karsē. Skābenes sakrītas. Atkal pievieno skābenes un turpinu karsēt, kamēr virsū izveidojas suliņa. Tā, kamēr skābenes vairs nevar iestampāt.
  3. Sāli neliek. Sanāk, tāds kā sterilizēšanas process. Vienā puslitra burciņā tādā veidā var iedabūt ļoti daudz skābeņu. Tad vāku virsū un aukstā vietā.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aijuks 2010. gada 14. jūnijs 17:01
Paldies, ļoti daudz skābeņu "salien", tas tiesa, bet izmantojot 0,5l burciņu, tad 2 piegājienos tiek iztukšota - zupiņai :)
Aijuks 2010. gada 14. jūnijs 17:01
Paldies, ļoti daudz skābeņu "salien", tas tiesa, bet izmantojot 0,5l burciņu, tad 2 piegājienos tiek iztukšota - zupiņai :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi