Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

FOTO: Depositphotos.com

Ieziemo skābenes, lai pavasara garšu var noķert arī gada aukstajos mēnešos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Skābenes
  • Ūdens
  • Burciņas
  • Katliņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nedaudz sagrieztas, tīras skābenes saspiež burciņā.
  2. Burku liek katlā ar ūdeni un karsē. Skābenes sakrītas. Atkal pievieno skābenes un turpinu karsēt, kamēr virsū izveidojas suliņa. Tā, kamēr skābenes vairs nevar iestampāt.
  3. Sāli neliek. Sanāk, tāds kā sterilizēšanas process. Vienā puslitra burciņā tādā veidā var iedabūt ļoti daudz skābeņu. Tad vāku virsū un aukstā vietā.
  4. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptie siera bumbieri

Ceptie siera bumbieri

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas