Liķieris "tutti-fruti"

Sastāvdaļas

  • Jāņogas - 1/2 kg
  • Avenes - 1/2 kg
  • Zemenes - 1/2 kg
  • Cukurs - 1 kg
  • Degvīns - 350 ml
  • Ūdens - 500 ml

Pagatavošana

25 min.
  1. Ogas pārlasa, saspaida un pārlej ar degvīnu. Trauku aizver un ļaut nostāvēties 10 dienas. Uzlējumu izkāš.
  2. Uzvāra cukura sīrupu, atdzesē. Sīrupu pamazām lej klāt ogu uzlējumam, visu laiku maisot. Atkal aizver trauku un vēl 10 dienas ļauj nostāvēties, pirmajās dienās ik pa laikam trauku sakrata. Gatavu lej pudelēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi