Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vecpuiša follējums

2005. gada 28. aprīlis
Foto: Rita Prane
Pagatavošana
30 min
1. Folliju bagātīgi iesmērē ar margarīnu vai sviestu. Kartupeļus nomizo un sagriež 0,5 cm biezās ripiņās, cīsiņus sagriež 1 cm biezās ripiņās. liek kartupeļu kārtu uz follijas, katru ripiņu cieši blakus otrai, kārtu apkaisa ar sadrupinātu buljokubiņu, virsū liek cīsiņus, virsū cīsiņiem atkal kārtu kartupeļu, kartupeļus atkal apkaisa ar sadrupinātu buljonu. Apkārt saliek lociņus un pāri saplūkā ar pirkstiem pētersīļa zariņu ar lapām.
2. Cieši satin follijā, liek 250 grādu karstā cepeškrāsnī un uz pustundu aizmirst.
3. Pēc 30 minūtēm attin vaļā un ēd nost.
4. Šitā es taisu sev, kad man ir slinkums kaut ko taisīt..:))
Uz augšu