Rozīšu cepums

Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Malts kardamons
  • Vanilīns
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Labi samīca biezpienu, mīkstu sviestu un cukuru. Pievieno garšvielas un miltus ber pakāpeniski, lai mīkla nav nedz par cietu, nedz mīkstu. Ievieto uz 50 min. ledusskapī (vēsumā).
  2. Izveltnē un uzziež virsū rabarberu ievārījumu, sarulē un sagriež apmēram 3 cm biezus gabalus. Saliek rozītes pannā sev vēlamajā formā. Cep gatavu, zeltaini brūnu!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi