Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rozīšu cepums

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Malts kardamons
  • Vanilīns
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Labi samīca biezpienu, mīkstu sviestu un cukuru. Pievieno garšvielas un miltus ber pakāpeniski, lai mīkla nav nedz par cietu, nedz mīkstu. Ievieto uz 50 min. ledusskapī (vēsumā).
  2. Izveltnē un uzziež virsū rabarberu ievārījumu, sarulē un sagriež apmēram 3 cm biezus gabalus. Saliek rozītes pannā sev vēlamajā formā. Cep gatavu, zeltaini brūnu!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas