Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs fileja ar dārzeņiem asajā mērcē

Zivs fileja ar dārzeņiem asajā mērcē

FOTO: Gunta

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 -600 g zivs filejas
  • 6 sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 125 ml kečups
  • 300 g cukura
  • 4 ēd. k. vīna etiķia
  • 2 tējk. sinepju
  • 3 paprikas (sarkana, dzeltena, zaļa)
  • Eļļa
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1 tējk. sāls
  • Rozmarīna zariņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vispirms pagatavo mērci. Notīra 3 sīpolus un ķiplokus, sīki sasmalcina un apcep eļļā. Pievieno kečupu, cukuru un sāli, pēc tam etiķi un sinepes. Uzvāra un uz mazas uguns vāra 10 min., visu laiku maisot.
  2. Papriku sagriež gabaliņos. 3 sīpolus sagriež 4 daļās un eļļā mazliet apcep. Pievieno papriku un rozmarīnu, sautē 10 min.
  3. Zivs fileju apcep sviestā no abām pusēm pa 5 min., uzber sāli, piparus.
  4. Gatavu zivs fileju liek šķīvi kopā ar dārzeņiem, pārlej ar aso mērci. Kā piedevās vārīti kartupeļi vai rīsi.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas