Meksikāņu salāti ar rīsiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Buljons - 250 ml
  • Gargraudu rīsi - 150 g
  • Konservētas sarkanās pupiņas - 1 bundžiņa
  • Konservēta kukurūza - 1 bundžiņa
  • Tomāti - 2
  • Zaļais saldais pipars - 1
  • Zaļie lociņi
  • Žāvētā desa - 200 g
  • Sarkanais čilli pipars - 2
  • Ledus salāti
  • 1 citrona sula
  • Olīveļļa - 6 ēd.kar

Pagatavošana

30 min.
  1. Buljonā uzvāra rīsus.
  2. Notecina pupiņas un kukurūzu, tomātus applaucē un novelk miziņu, sagriež daivās. Saldo piparu sagriež gabaliņos, sagriež zaļos lociņus un desu ripiņās. Čilli iztīra sēklas un sīki sakapā.
  3. Salātus sagriež. Visas pārējās sastāvdaļas sajauc ar citrona sulu, olīveļļu, sāli, pipariem un kārto uz salātiem.
  4. Pie salātiem klāt var uzkost kukurūzas čipšus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi