Asā tomātu zupa

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Vistas fileja - 2
  • Rīsi - 1 paciņa
  • Selerijas sakne - 1
  • Puravs - 1
  • Burkāni - 2
  • Sīpols - 1
  • Čilli pipars - 1
  • Konservēti tomāti savā sulā - 480 g (1 bundža)
  • Dārzeņu buljons - 200 ml (var no buljona kubiņa)
  • Sāls, pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Zaļumi

Pagatavošana

50 min.
  1. Novāra rīsus sālītā ūdenī
  2. Vistas fileju apcep no abām pusēm, apkaisa ar sāli, pipariem, noliek siltā vietā
  3. Puravu, burkānus un seleriju sagriež, sīpolu un čilli piparu sasmalcina.
  4. Uz pannas apcep sīpolu, pievieno puravu, burkānus, seleriju un čilli, sautē 4 min.
  5. Konservētos tomātus sasmalcina, liek katlā, lej klāt buljonu un pievieno dārzeņus, vāra 10 min. pieliek sāli,piparus pēc garšas.
  6. Vistas fileju sagriež strēmelēs un kopā ar rīsiem liek zupā.
  7. Pasniedzot rotā ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi