Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pustukšais ledusskapis

2009. gada 19. jūnijs
Foto: Gita Mārtiņsone
Pagatavošana
25 min
1. Uz pannas sagriež nelielos kubiņos vārītos kartupeļus un kārtīgi sacep ar sīki sagrieztiem sīpoliem.
2. Atsevišķā bļodā - olas ar melnajiem pipariem, vegetu, nedaudz pielej pienu un visu saputo kā kulteni.
3. Kad kartupeļi ar sīpoliem sacepušies, tad uzlej uz tiem kulteni un sacep visu kopā. Kad viss kopā sacepies, uzber uz pannas tam virsū rīvētu sieru un ļauj tam izkust.
4. Gatavu ēdienu apber ar dillēm! Ja vajag, var pievienot ketčupu vai majonēzi! Sātīgs un pamatīgs ēdiens! Ideāli, ja klāt ir svaigi dārzeņu salāti!!!
5. P.S. Sastāv daļas var variēt, atkarībā no tā, kas ir ledusskapī, piemēram, var piecept kartupeļiem klāt arī sagriestu desas gabaliņu (vārītu, vai žāvētu), tomātu utt.
Uz augšu