Gan silti, gan auksti

Sastāvdaļas

  • Maize, ķiploki, sīpoli, burkāni, marinēti gurķi, liesa kūpināta gaļa, majonēze, eļļa
  • Visas sastāvdaļas
  • Lieku uz "aci"

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež kubiņos rupjmaizi, apcep. Apceptai maizei pievieno sasmalcinātu ķiploku un atdzesē (katra rupjmaize dod savu garšu)
  2. Sarīvē burkānus, apcep. Sagriež sīpolus, apcep. Gaļu sagriež kubiņos un arī apcep. Sagriež marinētos gurķīšus, visu saber vienā bļodā, pievieno majonēzi un gatavs.
  3. Darba kolēģēm garšo, ja salāti ir vēl mazliet silti, mājiniekiem auksti.
  4. Ļoti sātīgi
  5. Lai garšo

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi