Sāras ābolu mērce

Sastāvdaļas

  • 4 āboli - nomizoti, atseržoti, un sasmalcināti
  • 3 /4 tasītes ūdens
  • 1 /4 tasītes baltā cukura
  • 1 /2 tējkarote kanēļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Kastrolī ievieto ābolus, ūdeni, cukuru , un kanēli . uzliek vāku un vāra vidējā liesmā apmēram 15 - 20 minūtes, vai kamēr āboli mīksti . ļauj atdzist pasniedz saspiestu ar dakšiņu vai kartupeļu stampu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi