Redīsu un marinētu gurķu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Redīsi 400 g
  • Marinēti gurķi 250 g
  • 3 vārītas olas
  • 1 neliels sīpols (var nebūt)
  • Svaigas dilles
  • Skābs krējums
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sastāvdaļu daudzums aptuvens. Variācijas dažādas.
  2. Redīsus nomazgā atbrīvo no lapām un saknēm un sarīvē uz dārzeņu rīves, vai smalki sagriež. Pievieno sāli un pamatīgi sakrata, tad nospiež (vai ieliek sietā) lieko šķidrumu. Pievieno smalkos kubiciņos sagrieztus marinētos gurķus, smalki sagrieztas (vai uz sakņu rīves sarīvētas) cieti vārītas olas, sakapātas dilles un sīpolus.
  3. Sajauc visu ar skābu krējumu un, ja nepieciešams, pievieno un iemaisa vēl sāli.
  4. Labu ēstgribu! Var pasniegt atsevišķi kā salātus ar maizi, vai kā piedevu pie siltiem gaļas ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi