Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Redīsu un marinētu gurķu salāti

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Redīsi 400 g
  • Marinēti gurķi 250 g
  • 3 vārītas olas
  • 1 neliels sīpols (var nebūt)
  • Svaigas dilles
  • Skābs krējums
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sastāvdaļu daudzums aptuvens. Variācijas dažādas.
  2. Redīsus nomazgā atbrīvo no lapām un saknēm un sarīvē uz dārzeņu rīves, vai smalki sagriež. Pievieno sāli un pamatīgi sakrata, tad nospiež (vai ieliek sietā) lieko šķidrumu. Pievieno smalkos kubiciņos sagrieztus marinētos gurķus, smalki sagrieztas (vai uz sakņu rīves sarīvētas) cieti vārītas olas, sakapātas dilles un sīpolus.
  3. Sajauc visu ar skābu krējumu un, ja nepieciešams, pievieno un iemaisa vēl sāli.
  4. Labu ēstgribu! Var pasniegt atsevišķi kā salātus ar maizi, vai kā piedevu pie siltiem gaļas ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas