Margarīns

2009. gada 28. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
20 min
1. Palmu eļļu ieliek traukā un izkausē (varat eļļu karsēt ūdens peldē, varat arī izmantot mikroviļņu krāsni).
2. Trauku ar izkausēto eļļu ielej lielākā bļodā, kas pildīta ar ledu vai ļoti aukstu ūdeni, tad pievieno augu eļļu un saudzīgi samaisa.
3. Masai pievieno 2 tējkarotes piena un 2 tējkarotes olu dzeltenuma.
4. Samaisa, līdz iegūst viendabīgu, stingru masu (varat izmantot arī mikseri, bet tas jāieslēdz mazākajā ātrumā).
5. Pēc garšas pievieno sāli, piparus, citrona sulu, zaļumus, u.c.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu