Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardā siera kūka

Gardā siera kūka

FOTO: ANITA UMBRAŠKO

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Filadelfijas siera
  • 400 g tējas biskvīta cepumu
  • 500 ml saldā krējuma
  • Apmēram 6 ēd. k. cukura
  • Vaniļas cukurs
  • Konservēti augļi (persiki vai aprikozes) garnējumam
  • Želatīns
  • 200 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sadrupina cepumus un piejauc izkausētu sviestu. Liek formā.
  2. Saputo saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Pierīvē citrona miziņu. Iecilā Filadelfijas sieru. Liek formā virsū cepumiem.
  3. Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 minūtes, lai virsa mazliet brūna.
  4. Atdzesē kārtīgi.
  5. Tikmēr var sagriezt šķēlītēs konservētos augļus un izkausēt želantīnu siltā ūdenī. Pielej klāt arī konservēto augļu sīrupu.
  6. Liek kūkai augļus un pārlej ar želantīnu un liek ledusskapī.
  7. Pa virsu var uzspiest putukrējumu.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas