-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Gardā siera kūka
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 paciņa Filadelfijas siera
-
400 g tējas biskvīta cepumu
-
500 ml saldā krējuma
-
Apmēram 6 ēd. k. cukura
-
Vaniļas cukurs
-
Konservēti augļi (persiki vai aprikozes) garnējumam
-
Želatīns
-
200 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Sadrupina cepumus un piejauc izkausētu sviestu. Liek formā.
-
Saputo saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Pierīvē citrona miziņu. Iecilā Filadelfijas sieru. Liek formā virsū cepumiem.
-
Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 minūtes, lai virsa mazliet brūna.
-
-
Tikmēr var sagriezt šķēlītēs konservētos augļus un izkausēt želantīnu siltā ūdenī. Pielej klāt arī konservēto augļu sīrupu.
-
Liek kūkai augļus un pārlej ar želantīnu un liek ledusskapī.
-
Pa virsu var uzspiest putukrējumu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs