Grūbu plovs

Sastāvdaļas

  • 1 glāze grūbas
  • Cauraugusi cūkgaļa
  • 1 sīpols
  • 5 glāzes ūdens
  • Sāls pēc vajadzības

Pagatavošana

45 min.
  1. Grūbas apcep uz pannas 3-4 min, atsevišķi sacep cauraugušu cūkgaļu ar sīpolu.
  2. Visu liek dziļā čuguna pannā vai katliņā, lej ūdeni, pieliek sāli un liek vārīties apm 20 min.
  3. Kad grūbas ir pusmīkstas, ieliek vidēji karstā cepeškrāsnī uz 15-20 min.
  4. Grūbas ir mīkstas, nesalipušas.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

andris 2016. gada 17. februāris 17:46
Garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi