Auzu pārslu - biezpiena pankūkas

Auzu pārslu - biezpiena pankūkas
Foto: Depositphotos.com
Universālās pankūkas: labi garšos gan ar ievārījumu, gan ķiploku mērci un gaļu - viss atkarīgs no tā, cik daudz cukura pievienosi.

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu
  • 100 g biezpiena
  • 1 ola
  • Sāls
  • Cukurs
  • Eļļa
  • Ūdens pārslām

Pagatavošana

40 min.
  1. Auzu pārslas pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai ūdens būtu kādu cm pāri, uzliek traukam vāku, ļauj pārslām sabriest 5-10 minūtes.
  2. Kārtīgi samaisa, lai veodotos viendabīga masa.
  3. Tad pievieno biezpienu, garšvielas, olu, kārtīgi samaisa.
  4. Pannā uzkarsē eļļu.
  5. Ar karoti liek masu uz pannas un cep kā mazās pankūkas.

    Lai labi garšo!
    Ar karoti liek masu uz pannas un cep kā mazās pankūkas.

L...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

SunS 2012. gada 26. septembris 19:15
recepte izklausas interesanti, bet ka ir ar merces devaam?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi