Sākums > Receptes > Brokastis

Auzu pārslu - biezpiena pankūkas

2005. gada 27. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Universālās pankūkas: labi garšos gan ar ievārījumu, gan ķiploku mērci un gaļu - viss atkarīgs no tā, cik daudz cukura pievienosi.
Pagatavošana
40 min
1. Auzu pārslas pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai ūdens būtu kādu cm pāri, uzliek traukam vāku, ļauj pārslām sabriest 5-10 minūtes.
2. Kārtīgi samaisa, lai veodotos viendabīga masa.
3. Tad pievieno biezpienu, garšvielas, olu, kārtīgi samaisa.
4. Pannā uzkarsē eļļu.
5. Ar karoti liek masu uz pannas un cep kā mazās pankūkas.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu