Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 olu dzeltenumi
  • 2 veselas olas
  • Glāze cukura
  • Vanilīns
  • Soda
  • Sāls
  • Milti
  • Augu, vai saulespuķu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru atšķaida olu dzeltenumos.
  2. Pievieno 2 veselas olas.
  3. Nedaudz vanilīna.
  4. Nepilnu ēdamkaroti sodas dzesē ar atšķaidītu etiķi un pievieno masai.
  5. Pievieno sāls pēc garšas.
  6. Iejauc miltus tā, lai masa nav nedz ciena, nedz arī pārāk mīksta. Tai jābūt elastīgai.
  7. Masu ļoti tievi izklāj uz pamatnes.
  8. Izgriež rombveidīgas figūriņas, iekšā nedaudz iegriežot. Vienu no malān izvelk cauri iegrieztajam caurumam, tā, lai sanāk bizītei līdzīgs cepums.
  9. Cep augu vai saulespuķu eļļā līdz kļūst zeltaini brūns. Izņemot, pabērt ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas