Latgales gurķi

2009. gada 22. aprīlis
Foto: Ilvia
Pagatavošana
15 min
1. Gurķus sagriež ripiņās, apm 5mm biezas.
2. Klāt pie gurķiem piegriež sīpolus arī tādās pašās ripiņās.
3. Pievieno klāt sāli, cukuru, Vegetu.
4. Pielej nedaudz etiķi, tā lai nebūtu salāti pārāk asi. Uz šo daudzumu nepilna 1 tējkarote. Un cepamo eļļu 2 tējkarotes.
5. Visu sajauc kopā, līdz gurķi un sīpoli paliek mīksti.
6. Sākumā šie salāti būs ļoti stipri, bet viņiem jāļauj ievilkties kādas 10 min, pēc tam asā garša paliks vājāka un pēc vēlmes var pievienot vairāk etiķi,cukuru.
7. Labu apetīti :)
Uz augšu