Riktīga biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 400 g sviesta
  • 4 olas
  • 200 g cepumi
  • 2 gl. cukura
  • 1 gl. piena
  • 2 ēd.k. želatīna
  • Rozīnes, žāvēti augļi, sukādes utt
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu un cukuru saputo, pievieno un iemaisa pa vienam olas dzeltenumam, iemaisa caur gaļas mašīnu samaltu biezbienu un cepumus, iecilā saputotu olas baltumu, pievieno rozīnes, uz smalkas rīves sarīvētu citrona miziņu (rozīņu vietā var lietot arī žāvētas aprikozes, cukātus u.c.), iemaisa pienā uzbriedinātu, izkausētu un līdz istabas temperatūrai atdzesētu želatīnu.
  2. Masu liek formā (kuru var izjaukt) un ievieto ledusskapī, lai sacietē.
  3. Dekorē ar svaigiem augļiem un ogām, pārlej ar želeju. Un ievieto ledusskapī, lai sacietē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi