Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Dzērveņu bučas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 2 glāzes cukura
  • 1 glāze dzērveņu
  • 1 Tāfelite melnās šokolādes (70%)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, bezē pagatavošanai būs nepieciešami tikai olu baltumi,
  2. Kafijas dzirnaviņās cukuru samaļ pūdercukurā,
  3. Olu baltumus samaļ stingrās, blīvās putās,
  4. Pūdercukuru samaisa ar stingri sakulto olu baltumu masu. Masu iepilda kulinarijas maisiņā,
  5. Uz pannas uzklāj cepampapīru un uz tā izspiež aptuveni divlatnieka lieluma olbaltuma mīklas plācenišus,
  6. Liek pannu krāsnī, cep apmeram 15 minūtes 200 grādu tempertūrā. Cepumi ir gatavi kad iekrāsojas maigā krēmkrāsā,
  7. Kāmēr cepumi atdziest, udens peldē izkausē šokolādi,
  8. Izkausēto šokoladi uzklāj plānā kārtiņā uz katra cepumiņa, un ''uzlimē'' pāris dzērvenes.
  9. Dzērveņu skābums un melnā šokolāde neitralizē bezē saldumu, rezultatā iegūst - skabeni rugteni- saldās dzērveņu buciņas ;]
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas