Atra musaka

3 1

Sastāvdaļas

  • Malta galja 500g
  • Kartupelji 500g
  • Saldais krejums (piemerots ediena gatavoshanai) 3 dl
  • Paprikas pulveris 1 tejkarote
  • Karijs 1 tejkarote
  • Vegeta 2tejkarotes
  • pipari - shkjipsninja
  • sals - shkjipsninja
  • Videjs sipols
  • Ella - pec ieskatiem

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupelus nomizo un sagriez skelites. Lielakos kartupelus pargiez uz pusi un tad griezh skelites. Sagrieztos kartupeus ieliek paliela bloda, pievieno garshvielas, ellu un visu samais kopa.
  2. Sipolu sasmalcina kubicinos.
  3. Panjem cepeshkrasnij domatu pannu un liek visu kartas. Sak ar kartupeliem un beidz ar kartupeliem. sipolus pa saujai katra karta kopa ar galju.
  4. Liek cepeshkrasni cepties 200 grados lidz kartupelji virspuse paliek zeltaini bruni, iznjem no krasns un pievieni saldo krejumu, to visu atkal krasni un cep aptuveni 15 minutes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni