Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Atra musaka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Malta galja 500g
  • Kartupelji 500g
  • Saldais krejums (piemerots ediena gatavoshanai) 3 dl
  • Paprikas pulveris 1 tejkarote
  • Karijs 1 tejkarote
  • Vegeta 2tejkarotes
  • pipari - shkjipsninja
  • sals - shkjipsninja
  • Videjs sipols
  • Ella - pec ieskatiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupelus nomizo un sagriez skelites. Lielakos kartupelus pargiez uz pusi un tad griezh skelites. Sagrieztos kartupeus ieliek paliela bloda, pievieno garshvielas, ellu un visu samais kopa.
  2. Sipolu sasmalcina kubicinos.
  3. Panjem cepeshkrasnij domatu pannu un liek visu kartas. Sak ar kartupeliem un beidz ar kartupeliem. sipolus pa saujai katra karta kopa ar galju.
  4. Liek cepeshkrasni cepties 200 grados lidz kartupelji virspuse paliek zeltaini bruni, iznjem no krasns un pievieni saldo krejumu, to visu atkal krasni un cep aptuveni 15 minutes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas