Borščs jeb biešu valsis zupas šķīvī

Borščs jeb biešu valsis zupas šķīvī
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg gaļas ar treknumiņu
  • 3 vidēji lielas galda bietes
  • 2 burkāni
  • 2 tomāti
  • 1 kg kartupeļu
  • 1/2 nelielas kāpostgalvas
  • 1/2 selerijas sakne
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

120 min.
  1. Ieliek ūdenī gaļu, kad sāk vārīties un rasties putas - tās nosmeļ nost.
  2. Pa to laiku sarīvē bietes un liek uz pannas karstā eļļā apcept. Apceptās bietes pievieno katliņā pie gaļas.
  3. Tad apcep sarīvētus burkānus, seleriju, un sasmalcinātu tomātu un sīpolu - pēc tam pievieno katliņa saturam.
  4. Tad pievienoj sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad gaļa mīksta, to izņem no katliņa, sagriež mazos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
  6. Kad visi dārzeņi gatavi, katliņā liek sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un citas garšvielas pēc sajūtām.

    Labu apetīti!
    Kad visi dārzeņi gatavi, katliņā liek sasmalcinātu ķiploku,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas