Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs jeb biešu valsis zupas šķīvī

Borščs jeb biešu valsis zupas šķīvī

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg gaļas ar treknumiņu
  • 3 vidēji lielas galda bietes
  • 2 burkāni
  • 2 tomāti
  • 1 kg kartupeļu
  • 1/2 nelielas kāpostgalvas
  • 1/2 selerijas sakne
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Ieliek ūdenī gaļu, kad sāk vārīties un rasties putas - tās nosmeļ nost.
  2. Pa to laiku sarīvē bietes un liek uz pannas karstā eļļā apcept. Apceptās bietes pievieno katliņā pie gaļas.
  3. Tad apcep sarīvētus burkānus, seleriju, un sasmalcinātu tomātu un sīpolu - pēc tam pievieno katliņa saturam.
  4. Tad pievienoj sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad gaļa mīksta, to izņem no katliņa, sagriež mazos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
  6. Kad visi dārzeņi gatavi, katliņā liek sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un citas garšvielas pēc sajūtām.

    Labu apetīti!
    Kad visi dārzeņi gatavi, katliņā liek sasmalcinātu ķiploku,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas