Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kā bērnībā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Pelēns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gardi...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ēdu visu, bet tikai, ja ir patiešām garšīgi. Gourmet tā teikt. Nodomāju, ka vesela glāze cukura būs par daudz, pieliku mazāk. Saldums līdz ar to pietrūka gatavajam produktam. Tāpēc lieciet visu kā rakstīts. Miltus pieliku tik, lai masa būtu kā 30% krējums. Soda naža gals arī ir pilnīgi pietiekoši. Man cerāna plītij ir 14 pakāpes. Vislabāk bija uz 11. Neapdeg, iekšā nepaliek jēla mīkla, ārpuse patiešām kraukšķīga, pēc izcepšanas, pastāvot traukā, konsistence nemainās. Cepšanas laiks 1.5- 2min. Tas pats nākošajā dienā, tikai auksti pončiki. Sabalansēta un pareiza recepte.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkaarshi fantastiski gardi ponciki sanaaca. Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Pata
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi! Mīksti un kraukšķīgi!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsigi, bet dariju visa ka bija likts un ella arii loti karsta bet tadi loti smuki bruni bet vidus mazliet jels...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
:
:*
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ka un cik ilgi ir jāvāra eļļu un kadu eļļu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LAURA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ņammīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līdaka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkārši pagatavojami. Izdevās ļoti gardi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes