Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Garda zupa ar austrumu akcentu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 lieli kartupeļi
  • 2 burkāni
  • Neliels cukini vai kabacis
  • Sarkanās pupiņas (var konservētas)
  • 1 liels sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.kar. karija pulv
  • ½ tējk. kurkumas,ingvera,kanēļa
  • Muskatrieksta garšvielu pulveru
  • Sāls, pipari, buljona kub
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež pusripiņās notīrītus burkānus, mazos kubiciņos- nomizotus kartupeļus un cukini/kabaci; sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
  2. Pannā sakarsē 4 ēd.kar. eļļas un tajā iemaisot apcep minētās garšvielas. Tad pievieno visus dārzeņus (bez pupiņām), samaisa ar garšvielām un apcep ~8 min.
  3. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno buljona kubiņu. Apceptos dārzeņus liek katlā, vāra, līdz kartupeļi gandrīz mīksti. Pievieno pupiņas, kā arī pēc garšas piparus un sāli (ja ir vēlme). Nedaudz vēl pavāra un gatavs!
Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas