1. Maltai kotlešu gaļai pieliek sīki sagrieztus sīpolus ,ķiplokus,krējumu un garšvielas.Samai-
2. sa.Jāizveidojas masai,kuru viegli varētu uzsmērēt.Ja gaļas masa par biezu- pieliek vēl krējumu.
3. Ņem vafeļu loksni /ar rūtiņām uz augšu/
4. un viegli ar platu nazi uzziež gaļas masu.
5. Nākošo loksni liek virsū apziestajai,līdz
6. visas 4 ir apziestas,tikai pēdējā-5, tiek likta
8. Sasmērēto gaļas "torti" nedaudz ar rokām
9. saspiež,lai stingrāk turās kopā.
10. Sakuļ olas, kurām pievieno miltus.
11. Tad ar asu nazi "torti" sagriež gabaliņos
13. Sakarsē pannu ar eļļu
14. Ņem pa gabaliņam vafeles un kārtīgi no
15. visām pusēm samērcē olā un tūdaļ liek uz
17. Cep uz nelielas uguns, lai neapdegtu, bet izceptos.T.i. kādas 5 min. no katras puses
18. Var ēst karstus pie buljona kā arī aukstus
20. P.s. Tā kā vafeles plāksnes pēc garšas ir
21. ļoti neitrālas, tad sāls u.c. garšvielas jāņem