Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Brokastis

Vafele pildīta ar gaļu

Foto: Ilze Jansone
Pagatavošana
30 min
1. Maltai kotlešu gaļai pieliek sīki sagrieztus sīpolus ,ķiplokus,krējumu un garšvielas.Samai-
2. sa.Jāizveidojas masai,kuru viegli varētu uzsmērēt.Ja gaļas masa par biezu- pieliek vēl krējumu.
3. Ņem vafeļu loksni /ar rūtiņām uz augšu/
4. un viegli ar platu nazi uzziež gaļas masu.
5. Nākošo loksni liek virsū apziestajai,līdz
6. visas 4 ir apziestas,tikai pēdējā-5, tiek likta
7. virsū bez gaļas.
8. Sasmērēto gaļas "torti" nedaudz ar rokām
9. saspiež,lai stingrāk turās kopā.
10. Sakuļ olas, kurām pievieno miltus.
11. Tad ar asu nazi "torti" sagriež gabaliņos
12. apmēram- 5 reiz 5 cm
13. Sakarsē pannu ar eļļu
14. Ņem pa gabaliņam vafeles un kārtīgi no
15. visām pusēm samērcē olā un tūdaļ liek uz
16. pannas.
17. Cep uz nelielas uguns, lai neapdegtu, bet izceptos.T.i. kādas 5 min. no katras puses
18. Var ēst karstus pie buljona kā arī aukstus
19. Garšo ļoti labi.
20. P.s. Tā kā vafeles plāksnes pēc garšas ir
21. ļoti neitrālas, tad sāls u.c. garšvielas jāņem
22. vairāk nekā parasti
23. Labu apetīti !
24. izceptos
Komentāri
Uz augšu