Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
Zel,ka nav uzrakstit, kada temperatura cepeskarsnij, uzliku par karstu, ieksa viss jeels. Bet ta jau garsa nav slikta, es vel pieriveju citrona mizinu.
Vērtējums
Atbildēt
Kur ir laiks un gradi
Vērtējums
Atbildēt
loti garsiga un baudama
Vērtējums
Atbildēt
loti garsiga.
Vērtējums
Atbildēt
man loti gardi sanaca!
Vērtējums
Atbildēt
man viss san'aca un 'loti garsiigi!!! :)
Vērtējums
Atbildēt
pirms kefiru ielej to var arii "dzest" ar sodu(1/2 glaze kefira+1tk sodas)tad sanaak pufigaka,pa virsu var likt arii abolus+krejums+cukurs+vanilas cukurs+kanelis.Manejie eed,kaa negudri:)
Vērtējums
Atbildēt
garsho peec prjanjikiem! neliku roziines, uzliku veel glazuuru
Vērtējums
Atbildēt