Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zaļā lazanja ar vistas gaļu

2009. gada 9. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolu un burkānu apcep eļļā, cepšanas procesa beigās pievieno un arī nedaudz apcep sasmalcinātu čili.
2. Novārītu gaļu sagriež salmiņos.
3. Miltus sviestā apcep un pielej pienu.
4. Formā kārtās liek lazanjas plāksnītes, kas pirms tam nedaudz izmērcētas karstā ūdenī, lai kļūtu mīkstākas. Tālāk liek gaļu, apceptos dārzeņus, sagrieztus spinātus, pieber sarīvētu sieru un bagātīgi pārlej ar balto mērci.
5. Virsējo kārtu pārlej ar mērci un pārber ar biezāku siera kārtu. Cep cepeškrāsnī 30 min.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu