Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļā lazanja ar vistas gaļu

Zaļā lazanja ar vistas gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas vistas gaļas
  • 200 g spinātu
  • 1 burkāns
  • 1 neliels čili pipars
  • 1 sīpols
  • Eļļa cepšanai
  • 4 ēd. k. miltu
  • 4 ēd. k. sviesta
  • 1 l piena
  • 150 g siera
  • Garšvielas
  • Sāls
  • Lazanjas plāksnītes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu un burkānu apcep eļļā, cepšanas procesa beigās pievieno un arī nedaudz apcep sasmalcinātu čili.
  2. Novārītu gaļu sagriež salmiņos.
  3. Miltus sviestā apcep un pielej pienu.
  4. Formā kārtās liek lazanjas plāksnītes, kas pirms tam nedaudz izmērcētas karstā ūdenī, lai kļūtu mīkstākas. Tālāk liek gaļu, apceptos dārzeņus, sagrieztus spinātus, pieber sarīvētu sieru un bagātīgi pārlej ar balto mērci.
  5. Virsējo kārtu pārlej ar mērci un pārber ar biezāku siera kārtu. Cep cepeškrāsnī 30 min.

    Labu apetīti!
    Virsējo kārtu pārlej ar mērci un pārber ar biezāku siera kār...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas