Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • glāze (200ml) cukura
  • glāze (200ml) miltu
  • 5 lieli āboli
  • Pūdercukurs pēc izvēles
  • Rozīnes, aprikozes, rieksti, zemenes u.c. piedevas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas, pievieno cukuru un miltu. Visu sajauc. Pievieno piedevas pēc izvēles. (5min)
  2. Nomizo un sīki sagriež ābolus. Ietauko cepamo veidni un ieklāj ābolus. (es cepamajā veidnē ieklāju cepamo papīru, to ietaukoju ar sviestu un ieklāju ābolus) (10min)
  3. Sagatavoto mīklu pārlej pāri āboliem. Un liek cepeškrāsnī. Cep kamēr virsējā kārta ir zeltaini brūna un iedurot koka kociņu pie tā nav pielipusi jēla mīkla. (Tā kā es to cepu lauku plīts cepeškrāsnī, tas man aizņem apmēram 20-30min).
  4. Nedrīkst būt liela uguns.
  5. Kad gatava, kūku var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas