Ātrā kūka

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • glāze (200ml) cukura
  • glāze (200ml) miltu
  • 5 lieli āboli
  • Pūdercukurs pēc izvēles
  • Rozīnes, aprikozes, rieksti, zemenes u.c. piedevas pēc izvēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas, pievieno cukuru un miltu. Visu sajauc. Pievieno piedevas pēc izvēles. (5min)
  2. Nomizo un sīki sagriež ābolus. Ietauko cepamo veidni un ieklāj ābolus. (es cepamajā veidnē ieklāju cepamo papīru, to ietaukoju ar sviestu un ieklāju ābolus) (10min)
  3. Sagatavoto mīklu pārlej pāri āboliem. Un liek cepeškrāsnī. Cep kamēr virsējā kārta ir zeltaini brūna un iedurot koka kociņu pie tā nav pielipusi jēla mīkla. (Tā kā es to cepu lauku plīts cepeškrāsnī, tas man aizņem apmēram 20-30min).
  4. Nedrīkst būt liela uguns.
  5. Kad gatava, kūku var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi