Kabaču laika gardums ar ķiploku mērci

Kabaču laika gardums ar ķiploku mērci
Foto: Depositphotos.com
Gards gan karsts, gan auksts.

Sastāvdaļas

  • Kabacīši
  • Olas
  • Milti
  • Ķiploki
  • Majonēze
  • Skābais krējums
  • Elļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus sagriež ripiņās - apmēras 1 cm biezās. Apvārta olā, kas sakulta ar pipariem un sāli, tad miltos. Cep uz pannas.
  2. Sagriež ķiplokus smalkos kubiņos. Pievieno majonēzei, kas sajaukta ar krējumus (1:1). Pievieno arī sāli un piparus pēc garšas.
  3. Saceptās kabaču ripiņas kārto šķīvī, virsū liek ķiploku mērces piciņas. Dekorē ar kādu zaļumu.

    Labu apetīti!
    Saceptās kabaču ripiņas kārto šķīvī, virsū liek ķiploku mērc...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi