Sākums > Receptes > Deserti

Mīksti pīrādziņi bez rauga

2009. gada 23. janvāris
Foto: Diāna Haralda
Pagatavošana
40 min
1. Bļodā samaisa biezpienu,sāli,cukuru, sodu un eļļu un tad pakāpeniski pievieno miltus, līdz brīdim kamēr mīklas masa nelīp pie pirkstiem!Pēc tam saveļ mīklas desiņu, sagriež to 1 cm biezās šķēlītes un katru gabaliņu izrullē apaļu!Liek pildījumu, taisa pīrādziņus, liek ieeļļotā pannā un cep cepeškrāsnī 20 min.Jāsanāk gaiši,gaiši dzelteniem!Pēc tam izņemot pīrādziņu pannu no cepeškrāsns(kamēr karsti)apsmērē plānā slānītī ar ketčupu(kas gardajiem,mīkstajiem pīrādziņiem piedos gan skaisti zeltainu krāsu,gan arī garšu)!
Uz augšu