Sastāvdaļas
- 2 paciņas Filadelfijas siera bez piedevām
- 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
- 200 g saldā krējuma
- 1 citrons
- 1 paciņa cepumu "Selga"(Klasika)
- 300 g upeņu
- 30 g želatīna
- 30 ml ūdens
- 300 ml upeņu sulas
- Kūkas formas pamatni izklāj ar sadrupinātiem cepumiem.
- Nedaudz upeņu ieliek saldētavā priekš kūkas dekorēšanas.
- Siera masu veido šādi: Filadelfijas sieru samaisa ar iebiezināto pienu un sakultu saldo krējumu, klāt pierīvē citrona miziņu un izspiež citrona sulu. Pievieno sablendētas upenes.
- Želatīna pulveri (15 g) sajauc ar vārītu, karstu ūdeni un maisa 2 minūtes, tad neatdzesētu pievieno siera masai.
- Gatavo siera masu pārlej cepumiem.
- Upeņu sulu nedaudz uzsilda, iemaisa želatīnu (atlikušos 15 g), maisa līdz izkusis. Atdzesē un pārlej siera masai.
-
Liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām, var arī uz visu nakti.
Pasniedzot, dekoreā ar sasalušajām upenēm.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
2015. gada 25. septembris 09:22
saldo krejumu mazliet tikai sakul? lidz kadai konsestencei?
2012. gada 2. februāris 23:25
Bernam 15 februari, dzimsanas diena vajadzes pameginat.Paldies par recepti.
Pievienot komentāru
Konditoreja un maize
Recepšu izlases

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2451 skatījumi -
Labākā soļanka
2256 skatījumi -
Mammas kotletes
2191 skatījumi -
Riekstu pīne
2034 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1989 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1705 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1681 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1566 skatījumi
Komentāri