Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Filadelfijas siera kūka ar upenēm

Filadelfijas siera kūka ar upenēm
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas Filadelfijas siera bez piedevām
  • 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
  • 200 g saldā krējuma
  • 1 citrons
  • 1 paciņa cepumu "Selga"(Klasika)
  • 300 g upeņu
  • 30 g želatīna
  • 30 ml ūdens
  • 300 ml upeņu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Kūkas formas pamatni izklāj ar sadrupinātiem cepumiem.
  2. Nedaudz upeņu ieliek saldētavā priekš kūkas dekorēšanas.
  3. Siera masu veido šādi: Filadelfijas sieru samaisa ar iebiezināto pienu un sakultu saldo krējumu, klāt pierīvē citrona miziņu un izspiež citrona sulu. Pievieno sablendētas upenes.
  4. Želatīna pulveri (15 g) sajauc ar vārītu, karstu ūdeni un maisa 2 minūtes, tad neatdzesētu pievieno siera masai.
  5. Gatavo siera masu pārlej cepumiem.
  6. Upeņu sulu nedaudz uzsilda, iemaisa želatīnu (atlikušos 15 g), maisa līdz izkusis. Atdzesē un pārlej siera masai.
  7. Liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām, var arī uz visu nakti.
    Pasniedzot, dekoreā ar sasalušajām upenēm.

    Lai labi garšo!
    Liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām, var arī uz visu nakti....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes