Plānās pankūkas ar kartupeļu pildījumu

Sastāvdaļas

  • Olas
  • Milti
  • Piens
  • Sīpols
  • Kartupeļi
  • Garšvielas, zaļumi
  • Krējums vai ievārījums

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo kartupeļus un liek vārīties. Novārītus kartupeļus sastampā ar olu, mazliet piena, sasmalcinātiem sīpoliem, garšvielām, zaļumiem līdz izveidojas viendabīga masa. Papildus pēc vēlēšanās var pievienot apcepinātus smalki sagrieztus gaļas gabaliņus vai sēnes, vai sieru un tomātus. Ko sirds labprātāk tīko.
  2. No olām, miltiem, piena, sāls un eļļas izveido plāno pankūku mīklu.
  3. Cep plānās pankūkas un gatavas pilda ar izveidoto kartupeļu biezputru.
  4. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.
  5. Ļoti sātīgas un gardas, labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi