Aukstā zupa karstai dienai

4 1

Sastāvdaļas

  • kefīrs vai paniņas 2l
  • konservētas bietes 250g
  • trīs cieti vārītas olas
  • divi lieli vārīti kartupeļi
  • Dūmdesa
  • svaigs gurķis
  • redīsi
  • dilles un lociņi
  • smaržīgie pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriezt kartupeļus nelielos kubiņos, arī olu, tikai ne pārāk smalki (vislabāk vienreiz ar olu griežamo!)
    Sagriezt kartupeļus nelielos kubiņos, arī olu, tikai ne pārā...
  2. Dūmdesu, gurķi un redīsus sagriez salmiņos.
  3. Lielā bļodā salikt kartupeļus, olas, gurķus, redīsus, dūmdesu, smalki sagrieztus lociņus un apliet ar paniņām vai kefīru. Samaisīt, un tad pakāpeniski pielikt konservētās bietes, maisīt līdz krāsa paliek patīkami rozā.
  4. Pasniegt bļodiņā uzkaisot dilles un smaržīgos piparus!
  5. P.S. Dūmdesa piedos zupai pikantumu!!!

Komentāri

.... 2016. gada 25. jūnijs 19:25
Jaa noteikti javaar.
karina 2015. gada 1. septembris 06:14
Ne auksta zupa nevara .tikaj kartupeljus vara bet ta visu kopa sagriez un salient un Samaisa jo Secaucus kopa kefira.
Arnis 2015. gada 7. jūnijs 20:40
Uz jautājumu: Vai auksta zupa jāvāra?.. Vai tad bija minēts? Krietni sasmejos par to jautājumu.. Nē nevāram, bet kad sagrizam un visu sametam kopā, tad liekam lai ievelkas(iestavas) nu vismaz 1h, jo tad pats labumins jūtams dzili serdenē nonakot... :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas