Zupu piedevu pankūks

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • ½ glāzes cāļu buljona
  • 1 tējkarote kapātu pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Pankūku mīklai samais miltus, viegli kultu olu, cāļu buljonu, kapātus pētersīļu zaļumus. Karstā sviestā cep vidēja biezuma pankūkas, kuras sagriež šaurās stremelēs. Zupu galdā liekot, ieber šīs pankūkas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi