Amerikas hamburgers

Sastāvdaļas

  • 8 apļas maizītes
  • 500 gr. maltas liellopu gaļas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ½-2 tējkarotes sinepju
  • sviests
  • 1 sīpols
  • pipari, sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Apaļo maizīšu puses apziež ar mīkstu sviestu, kas sajukts ar sinepēm. Malto liellopu gaļu nsamaisa ar sīki sakapātu sīpolu, sāli un pipariem. Gaļu liek uz maizītēm, kuras sakarsētā krāsnī iespējami augstu. Cep 4-6 minūtes, līdz gaļa tik gatava kā vēlaties.
  2. Uzturies tuvumā- liesma ir viltīga- maizītes var arī apdegt!
  3. Cepeškrāsni sakarsē tā: uzgriež cik karstu var. 280*C vai augstāk, karsē 5-7 minūtes, kad gaļa jau irlikta, pagriež uz 175*C un cep.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi