Ziemassvētku krēms 2

Sastāvdaļas

  • 200 g piparkūkas
  • 500 ml saldais krējums
  • 100 g rieksti
  • ½ paciņa želatīns

Pagatavošana

15 min.
  1. Saldo krējumu saputo, iecilā nelielos gabaliņos salauztas piparkūkas un smacinātus riekstus.
  2. Pievieno uzbriedinātu, pēc tam izkausētu želatīnu. Kārtīgi izmaisa un liek atdzesēties ledusskapī.
  3. Ideālā variantā - uz vienu nakti.
  4. Pēc patikas var pievienot arī žāvētas plūmes un aprikozes.
  5. Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi