Veģetārā šokolādes kūka

Sastāvdaļas

  • 2 krūzes cukura
  • 2 paciņas vaniļas
  • 3 ēd.k. vīnogu etiķis
  • 2 krūzes auksta ūdens
  • ¾ krūzes eļļas (olīveļļa)
  • 3.5 krūzes milti
  • 2 tj.k. soda (nepilnas, savādāk jūt sodas garšus)
  • 6 ēd.k. kakao (ar kaudzi)
  • 1 t.k. sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Vienā bļodā liek eļļu, cukuru, etiķi, ūdeni, vaniļu => samaisa
  2. Iemaisa miltus (caur sietiņu izsijā), sodu, sāli un kakao.
  3. Samaisa labi visu mīklu, un ielej maisījumu kūkas formā (apaļa ar cauru vidu), kas iesmērēta ar eļļu un nedaudz miltiem, lai nepielīp.
  4. Cep apmēram 45min 180 grādos.
  5. Var pasniegt ar kakao/šokolādes mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi