Tilapija citronu-ķiploku mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 tilapijas filejas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote kausēta sviesta
  • ¼ glāzes citrona sulas
  • 1 tējkarote ķiploksāls
  • 1 tējkarote sasmalcinātu pētersīļu
  • Sāls un pipari pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni (200 T)
  2. Kausētam sviestam pielej eļļu, citrona sulu, pieber ķiploksāli un pētersīļus. 1 minūti uzkarsē mikroviļņu krāsnī.
  3. Cepamo trauku iesmērē ar eļļu un izvieto tajā tilapijas filejas.
  4. Pārlej pāri sagatavoto mērci un liek cepties.
  5. Cep apmēram 15 minūtes.
  6. Kad zivs gatava, pārkaisa ar maltiem pipariem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi