Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tilapija citronu-ķiploku mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 tilapijas filejas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote kausēta sviesta
  • ¼ glāzes citrona sulas
  • 1 tējkarote ķiploksāls
  • 1 tējkarote sasmalcinātu pētersīļu
  • Sāls un pipari pēc vajadzības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni (200 T)
  2. Kausētam sviestam pielej eļļu, citrona sulu, pieber ķiploksāli un pētersīļus. 1 minūti uzkarsē mikroviļņu krāsnī.
  3. Cepamo trauku iesmērē ar eļļu un izvieto tajā tilapijas filejas.
  4. Pārlej pāri sagatavoto mērci un liek cepties.
  5. Cep apmēram 15 minūtes.
  6. Kad zivs gatava, pārkaisa ar maltiem pipariem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas