Cepta zivs keidženu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g tilapijas vai pangasijas filejas
  • Pa ½ ēd.karotei paprikas
  • Kanēļa
  • Muskatrieksta
  • Ingvera
  • Melno piparu
  • Pulvera
  • 60 g kukurūzas vālīšu
  • 1 cukini
  • ½ citrons
  • Ja ir vēlme- sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju sagriež ~4x4 cm gabaliņos, liek bļodā, samaisa ar minētajām garšvielām, atstāj uz 20 min. iemarinēties.
  2. Pannā sakarsē eļļu, cep zivs gabaliņus ~ 10 min., līdz izcepušies. Pa to laiku cukini un kukurūzas vālītes sagriež biezās šķēlēs. Tad gabaliņus izņem no pannas, noliek malā.
  3. Pannā liek cukini un kukur. vālītes. Tiem uzlej citrona sulu, cep ~10 min. Ja vēlies, uzkaisi nedaudz sāls.
  4. Zivi samaisa ar dārzeņiem un gatavs!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi