Pārsteigums no mīļā

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • Rīvmaize
  • Ola
  • Zemenes sīrupā
  • Eļļā cepšanai
  • Rīsi

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju iegriež veidojot kabatiņu(labāk ir ņemt lielākus vistas filejas gabaliņus). Katru kabatiņu pilda ar vairākām zemenēm, apmērcē sakultā olā un rīvmaizē un liek cepties. Cepšanas ilgums aptuveni 15-20 minūtes.
  2. Rīsus novāra, un piepilda ar siltu ūdeni apskalotā krūzītē,un uzliek uz sķīvja. Sanak jauks tornītis,kuru aplej ar zemeņu sīrupu un blakus novieto vistas fileju.
  3. garšo fantastiski sveču gaismā pie glāzes vīna:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi