Olas pārgriež gareniski uz pusēm.
Izņem dzeltenumus, uzmanoties, lai baltumi paliek veseli.
Dzeltenumus saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krējumu, zaļumiem, majonēzi, sāli un pipariem.
Ar formu maisiņu vai tējkaroti maisījumu iepilda baltumu pusītēs un pārkaisa ar paprikas pulveri.
Izgrezno ar glītām pētersīļu lapiņām.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
2porcijas
4 nolobītas, cieti vārītas olas
2 ēd. k. saldā krējuma
4 ēd. k. majonēzes
Sāls
2 šķipsna/s paprikas pulvera
Pētersīļi pasniegšanai
-->
Pagatavošana
10 min.10 min.
Olas pārgriež gareniski uz pusēm.
Izņem dzeltenumus, uzmanoties, lai baltumi paliek veseli.
Dzeltenumus saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krējumu, zaļumiem, majonēzi, sāli un pipariem.
Ar formu maisiņu vai tējkaroti maisījumu iepilda baltumu pusītēs un pārkaisa ar paprikas pulveri.
Izgrezno ar glītām pētersīļu lapiņām.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri