Pildītas olas ar parikas pulveri

Pildītas olas ar parikas pulveri
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 4 nolobītas, cieti vārītas olas
  • 2 ēd. k. saldā krējuma
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • Sāls
  • 2 šķipsna/s paprikas pulvera
  • Pētersīļi pasniegšanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Olas pārgriež gareniski uz pusēm.
  2. Izņem dzeltenumus, uzmanoties, lai baltumi paliek veseli.
  3. Dzeltenumus saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krējumu, zaļumiem, majonēzi, sāli un pipariem.
  4. Ar formu maisiņu vai tējkaroti maisījumu iepilda baltumu pusītēs un pārkaisa ar paprikas pulveri.
  5. Izgrezno ar glītām pētersīļu lapiņām.

    Lai labi garšo!
    Izgrezno ar glītām pētersīļu lapiņām.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi