Vārīti vēži

Vārīti vēži
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 25 vēži
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 lauru lapas
  • Svaigas dilles
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Katlā ar verdošu ūdeni ieber garšvielas un veselu sīpolu.
  2. Dzīvus vēžus nomazgā aukstā ūdenī un iegremdē verdošā ūdenī. Traukam uzliek vāku. Vāra 8-10 min, pēc trauku noņem no uguns un atstāj nostāvēties 10 min.
  3. Vēžus izņem no novārījuma, saliek traukā, atdzesē un pasniedz, iepriekš rotājot svaigām dillēm.

    Lai labi garšo!
    Vēžus izņem no novārījuma, saliek traukā, atdzesē un pasnied...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi