Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vārīti vēži

Vārīti vēži

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 25 vēži
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 lauru lapas
  • Svaigas dilles
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katlā ar verdošu ūdeni ieber garšvielas un veselu sīpolu.
  2. Dzīvus vēžus nomazgā aukstā ūdenī un iegremdē verdošā ūdenī. Traukam uzliek vāku. Vāra 8-10 min, pēc trauku noņem no uguns un atstāj nostāvēties 10 min.
  3. Vēžus izņem no novārījuma, saliek traukā, atdzesē un pasniedz, iepriekš rotājot svaigām dillēm.

    Lai labi garšo!
    Vēžus izņem no novārījuma, saliek traukā, atdzesē un pasnied...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas