Sākums > Receptes > Zupas

Sēņu rasoļņiks

2008. gada 10. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Žāvēto gaļu sagriež gabaliņos, ne pārak smalki sasmalcina sīpolu un sēnes. Gaļu kopā ar sīpoliem nedaudz uz pannas apcep, pievieno sēnes, tomātu pastu un visu kopā sacep. Šo maisījumu tūlīt pievieno verdošam buljonam, pieliek sagrieztus kartupeļus, 1-2 lauru lapas, sāli, piparus. Kad kartupeļi mīksti, pievieno gurķus, ļauj uzmest burbuli.
2. Ļauj zupai kādu ½ h ievilties. Pasniedz ar skābu krējumu un sakapātiem zaļumiem.
3. PS: Lai zupa patiešām būtu tāda, kādai tai jābūt, NELIETOT buljona kubiņus un tomātu mērci, bet to, kas norādīts receptē. Kā vāra normālu buljonu laikam nebūtu jāskaidro.
4. Labu apetīti! :)
Uz augšu