Saldais napoleons

Sastāvdaļas

  • 400 g margarīns
  • 4 gl milti
  • ¾ gl skābs ūdens
  • 1 gl piens
  • 1 gl cukurs
  • 1 ½ ēd.k. kartupeļu milti
  • 250 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu un miltus sakapā kopā, pārlej ar ūdeni un samīca vienā bumbā. Uz brīdi ieliek ledusskapī. Sadala 4 daļās, katru daļu izrullē un cep 4 kārtas.
  2. Pildījumam: uzvāra pienu, cukuru, kartupeļu miltus. Masu atdzesē. Bļodā puto sviestu, pamazām pievienojot atdzesēto masu.
  3. Liek vienu mīklas kārtu, pārklāj ar pildījumu, un tā 4 reizes. Kad sasmērētas kārtas, atstāj uz nakti, lai sasūcas...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi