Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta mencas fileja ar kraukšķīgiem kartupeļiem un kaperu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja ar ādu
  • 3 ar mizu vārīti kartupeļi
  • Kaperi - 1 ēdamk
  • Pētersīļi - 2 zariņi
  • Sviests - 60 g
  • 1 citrona sula
  • Olīveļļa cepšanai sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriez 1 cm lielos kubos. Uzkarsē pannu ar eļļu un apbrūnini kartupeļus zeltaini brūnus. Mencu pārkaisi ar sāli, pipariem un apviļā miltos. Cep uz sakarsētas pannas, līdz gatava. Mērcei pannā karsē sviestu, līdz tas sāk kļūt brūns, pievieno rupji kapātus pētersīļus, sāli, citrona sulu. Apceptajiem kartupeļiem pievieno kaperus, liec uz šķīvja. Pāri kārto mencas fileju. To pārlej ar pētersīļu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas