Aisberga salāti

Sastāvdaļas

  • 2 selerijas kāti
  • 2 nomizoti svaigi gurķi
  • 4 stiebriņi piparmētras
  • 4 ķīnas kāposta lapas
  • 1 laims
  • 1 tējkarote olīveļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotos gurķus pārgriežam uz pusēm un tad sagriežam šķēlītēs.
  2. Tāpat ar selerijas kātiem. Selerijas lapas neaiztiekam!.
  3. Piparmētru sasmalcinām.
  4. Ķīnas kāposta lapas arī sagriežam salātiem.
  5. Visu to samaisam, pievienojam tējkaroti olīveļļas, vēlreiz samaisām.
  6. Sagriežam laimu uz pusēm un izspiežam laimu salātos.
  7. Salātus liekam ledusskapī uz 15 - 20 minūtēm.
  8. Gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi