Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Gurķu ripiņas saldskābā marinādē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Klasiskie garšaugi- dilles, pētersīļi, selerijas
  • Ķiploki, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas
  • 4.5 Marināde: uz 1 litru ūdens 2 ēdamkarotes sāls, 4,5 ēdamkarotes cukura, 1-1,5 ēdamkarotes etiķa esences
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nemizotus gurķus sagriež apm.līdz 1cm ripiņās.Izmantoju gurķus, kuri estētiski glīti neizskatās burkā- gari, šķībi līki.
  2. Burkā (vislabāk 0,5 vai 0,7 l) ieliek sagrieztus garšaugus, ķiplokus, garšvielas, pēc tam - blīvi gurķu ripiņas.
  3. Pārlej ar iepriekš sagatavoto, mazliet padzisušo marinādi.
  4. Karsē, līdz gurķi sāk mainīt krāsu.
  5. Burkas aizvāko.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas