Nemizotus gurķus sagriež apm.līdz 1cm ripiņās.Izmantoju gurķus, kuri estētiski glīti neizskatās burkā- gari, šķībi līki.
Burkā (vislabāk 0,5 vai 0,7 l) ieliek sagrieztus garšaugus, ķiplokus, garšvielas, pēc tam - blīvi gurķu ripiņas.
Pārlej ar iepriekš sagatavoto, mazliet padzisušo marinādi.
Karsē, līdz gurķi sāk mainīt krāsu.
Burkas aizvāko.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
Gurķi
Klasiskie garšaugi- dilles, pētersīļi, selerijas
Ķiploki, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas
4.5 Marināde: uz 1 litru ūdens 2 ēdamkarotes sāls, 4,5 ēdamkarotes cukura, 1-1,5 ēdamkarotes etiķa esences
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri