Gurķu ripiņas saldskābā marinādē

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Klasiskie garšaugi- dilles, pētersīļi, selerijas
  • Ķiploki, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas
  • 4.5 Marināde: uz 1 litru ūdens 2 ēdamkarotes sāls, 4,5 ēdamkarotes cukura, 1-1,5 ēdamkarotes etiķa esences

Pagatavošana

1 min.
  1. Nemizotus gurķus sagriež apm.līdz 1cm ripiņās.Izmantoju gurķus, kuri estētiski glīti neizskatās burkā- gari, šķībi līki.
  2. Burkā (vislabāk 0,5 vai 0,7 l) ieliek sagrieztus garšaugus, ķiplokus, garšvielas, pēc tam - blīvi gurķu ripiņas.
  3. Pārlej ar iepriekš sagatavoto, mazliet padzisušo marinādi.
  4. Karsē, līdz gurķi sāk mainīt krāsu.
  5. Burkas aizvāko.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Ingrīda 2009. gada 29. oktobris 19:30
Droši! Savu laiku atpakaļ paziņai neizauga dārzā gurķi un viņa samarinēja siltumnīcas gurķus, nekādas vainas!
lauma 2009. gada 7. jūlijs 10:15
vai šadi var pagatavot arī garos siltumnīcas gurķus?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi