Sākums > Receptes > Uzkodas

Latviski meksikāniska quesadilla

2008. gada 23. jūlijs
Foto: Anna Sīmane
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
2. Iejauc krējumā mērces maisījumu (labāk izvēlēties siera mērci) un atstāj ledusskapī ievilkties.
3. Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos un sacep uz pannas.
4. Tomātus, papriku un sīpolus sakapā ļoti sīkos gabaliņos, sajauc kopā un pievieno tobasco mērci, iegūstot pikantu salsu. Proporcijas atkarīgas no vēlamā asuma - vairāk sīpolu un mērces patiks tiem, kam garšo asi ēdieni. Var piegriezt konservētu jalapeno zaļo piparu, taču maigākai garšai var iztikt arī bez tā.
5. Sagriež šķēlītēs šampinjonus.
6. Sarīvē sieru.
7. Kad visas pildījuma sastāvdaļas sagatavotas, ņem tortillas plāceni, noziež to ar mērci un liek visu virsū - nedaudz vistas, salsas, šampinjonu un siera. Plāceni pārloka un saspiež. Kad quesadillas sagatavotas tās kārto uz cepamās pannas un liek cepeškrāsnī uzsildīt. Kad siers izkusis, ēdiens gatavs.
Uz augšu