Paprikas krēmzupa

Sastāvdaļas

  • 500 -600g paprikas
  • Pus sīpola
  • 25 g sviesta
  • 2 ēdk rīvēta siera
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls
  • 1 ēdk miltu
  • 2 -3 ēdk piena
  • 3 -4 gl dārzeņu buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku iztīra uz sasmalcina blenderī, liek dārzeņu buljonā un uzkarsē. Izkausētā sviestā ieber rīvēto sieru, pievieno miltus, uzkarsē papikas biezeni un vāra uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes. Pirms pasniegšanas pievieo pienu, sīki sagrieztus pētersīļus, dilles un sīpolus.
  2. Pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi