Pildīti tomāti ar olīvām un šampinjoniem

Pildīti tomāti ar olīvām un šampinjoniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja lieluma tomāti
  • 150 g šampinjonu
  • 50 g rīvēta siera
  • 2 ēd. k. olīvu bez kauliņiem
  • 1 daiviņa/s saspiesta ķiploka
  • 1 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180° C.
  2. Smalki sakapā šampinjonus, olīvas un olīveļļā apcep pannā. Beigās iemaisa arī ķiploku.
  3. Nogriež tomātiem virsējo daļu kā vāciņu un uzmanīgi izņem mīkstumu.
  4. Sacepto masu iepilda tomātos, pārber ar rīvēto sieru un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sacepto masu iepilda tomātos, pārber ar rīvēto sieru un cep...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Rita 2010. gada 20. marts 23:11
Paldies par recepti, sanāca garšīgi. Es tikai cepu ilgāk, jo man bija cieti ziemas tomāti :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas