Aukstā upa ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 1 litrs tomātu sulas
  • 300 gr biezpiena
  • 200 gr svaiga gurķa
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 tēj.k. melno, malto piparu
  • 1 citrons
  • Lociņi, pētersīļi, dilles
  • 2 cieti vārītas olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina olas un zaļumus. biezpienu izberž caur sietu ( ja lieto blenderi, tad to var nedarīt ). Izspiež no citrona sulu. Gurķi sagriež salmiņos. Izlej traukā tomātu sulu, pievieno biezpienu, cukuru, sāli pēc garšas, citronu sulu un maltos piparus. Visu sablenderē. Pievieno zaļumus un gurķi. Visu samaisa. Lej zupu šķīvī, pārkaisa ar olu, garšīgi ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi